Terror

It. Capítulo 2
It. Capítul 2

Sinopsi: Han passat gairebé 30 anys des que el «Club dels Perdedors», format per Bill, Berverly, Richie, Ben, Eddie, Mike i Stanley, s’enfrontessin a la macabra i despietat Pennywise (Bill Skarsgård). Quant van tenir oportunitat, van abandonar el poble de Derry, a l’estat de Maine, que tants problemes els havia ocasionat. No obstant això, ara, sent adults, sembla que no poden escapar del seu passat. Tots hauran d’enfrontar-se de nou a l’temible pallasso per descobrir si de veritat estan preparats per superar els seus traumes de la infància.

Informació de la pel·lícula

Nosotros
Nusaltres

Sinopsi: Adelaide Wilson és una dona que torna a la llar de la seva infància a la costa al costat del seu marit, Gabe, i els seus dos fills, per a una idíl·lica escapada estiuenca. Després d’un tens dia a la platja amb els seus amics, Adelaide i la seva família tornen a la casa on estan passant les vacances. Quan cau la nit, els Wilson descobreixen la silueta de quatre figures agafades de la mà i en peu davant de l’habitatge. «Nosaltres» s’enfronta a una entranyable família nord-americana a un enemic tan insòlit com aterridor.

Informació de la pel·lícula

Doctor Sueño
Doctor Sleep

Sinopsi: Seqüela de l’film de culte «La resplendor» (1980) dirigit per Stanley Kubrick i també basat en una famosa novel·la de Stephen King. La història transcorre alguns anys després dels esdeveniments de «The Shining», i segueix a Danny Torrance (Ewan McGregor), traumatitzat i amb problemes d’ira i alcoholisme que fan ressò dels problemes del seu pare Jack, que quan les seves habilitats psíquiques ressorgeixen , es contacta amb una nena de nom Obriu Stone, a qui ha de rescatar d’un grup de viatgers que s’alimenten dels nens que posseeixen el do de «la resplendor».

Informació de la pel·lícula