Comèdies

Casi imposible
Long shot

Sinopsi: Quan Fred Flarsky (Seth Rogen) es retroba inesperadament amb el primer amor de la seva vida, que ara és una de les dones més influents de l’món, Charlotte Field (Charlize Theron), aconsegueix cridar la seva atenció gràcies al seu peculiar sentit de l’humor i al seu visió idealista de l’món i de la política. Mentre es prepara per aspirar a la presidència de país, Charlotte contracta a Fred perquè sigui l’encarregat d’escriure els seus discursos. No obstant això, Fred es va a trobar com un peix fora de l’aigua en l’equip d’elit de Charlotte.

Informació de la pel·lícula

Stuber Express
Stuber

Sinopsi: La vida d’un plàcid conductor d’Uber, Stu (Kumail Nanjiani), canvia de sobte quan es puja al seu vehicle un passatger (Dave Bautista) que resulta ser un policia que segueix la pista a un brutal assassí. Stu es veu obligat a lluitar per salvar la vida, protagonitzant una missió en la qual mai va demanar participar, i el principal objectiu té clar des que descobreix el que està succeint: obtenir les cinc estrelles de qualificació en aquest mogut viatge.

Informació de la pel·lícula

Criminales en el mar
Murder Mystery

Sinopsi: Nick Spitz (Adam Sandler), un oficial de policia de Nova York, finalment porta a la seva esposa Audrey (Jennifer Aniston) a un viatge per Europa llargament promès. En el vol, es relacionen casualment amb un home misteriós (Luke Evans) que els convida a una reunió íntima al iot d’un multimilionari. Quan l’home ric és assassinat, es converteixen en els principals sospitosos.

Informació de la pel·lícula