Bèliques

Midway
Midway

Sinopsi: Any 1942, Segona Guerra Mundial. Després de l’devastador atac sorpresa que va destruir Pearl Harbor, l’Armada Imperial Japonesa es prepara per a un nou atac. Però l’Almirall Nimitz (Woody Harrelson) i Dick Best (Ed Skrein), el millor pilot de l’armada nord-americana, preparen un contraatac a l’imponent exèrcit japonès. Així, Best encapçalarà un atac massiu que farà que el Japó s’adoni del seu error. Una decisió que va canviar el curs de la història per sempre. Mentre aquests dos titànics enemics emprenen una letal batalla per canviar el rumb de la guerra, totes les mirades es bolquen cap a la remota illa de Midway, on una sèrie de contundents atacs aeris i marítims posaran a prova la potència i la fortalesa d’ambdues nacions.

Informació de la pel·lícula

1917
1917

Sinopsi: Al més cru de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britanics, Schofield (George MacKay) i Blake (Dean-Charles Chapman) reben 1 Missió aparentment impossible. En una cursa contrarellotge, Hauran de travessar el territori enemic per lliurar 1 Missatge que evitarà 1 mortífer ATAC contra centenars de soldats, entre ELLS el propi Germà de Blake.

Informació de la pel·lícula

Mientras dure la guerra
Mientras dure la guerra

Sinopsi: Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament la revolta militar que promet portar ordre a la convulsa situació de país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes a el front revoltat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant de l’conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys fa que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis. Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i és nomenat Cap de l’Estat a la zona nacional, Unamuno va al seu Palau, decidit a fer-li una petició.

Informació de la pel·lícula