Aventures

Aladdin
Aladdin

Sinopsi: Aladdin (Mena Massoud) és un adorable però desafortunat lladregot enamorat de la filla de l’Sultà, la princesa Jasmine (Naomi Scott). Per intentar conquistar-la, accepta el desafiament de Jafar (Marwan Kenzari), que consisteix a entrar a una cova al mig de desert per trobar un llum màgica que li concedirà tots els seus desitjos. Allà és on Aladdín coneixerà a l’Geni (Will Smith), donant inici a una aventura com mai abans havia imaginat.

Informació de la pel·lícula

Jumanji: Siguiente nivel
Jumanji

Sinopsi: En aquesta ocasió, els ‘jugadors’ tornen a el joc, però els seus personatges s’han intercanviat entre si, el que ofereix un curiós planter: els mateixos herois amb diferent aparença. Però, on està la resta de la gent? Els participants només tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per descobrir què és realment el que està succeint.

Informació de la pel·lícula

Dora y la ciudad perdida
Dora i la Ciutat d’Or Perduda

Sinopsi: Després d’haver passat la major part de la seva vida explorant la jungla al costat dels seus pares, res podria haver preparat a Dora per l’aventura més perillosa a la qual mai s’ha enfrontat: l’institut !. Exploradora fins al final, Dora no triga a posar-se a al front d’un equip format per Botes (el seu millor amic, un mico), Diego, un misteriós habitant de la jungla i un desorganitzat grup d’adolescents en una aventura en la qual hauran de salvar seus pares i resoldre el misteri ocult després d’una ciutat perduda d’or.

Informació de la pel·lícula