Acció

John Wick: Capítulo 3 - Parabellum
John Wick: Capítulo 3 – Parabellum

Sinopsi: John Wick (Keanu Reeves) torna a l’acció, només que aquesta vegada amb una recompensa de 14 milions de dòlars sobre el seu cap i amb un exèrcit de mercenaris intentant donar-li caça. Després d’assassinar a un dels membres del gremi d’assassins a què pertanyia, Wick és expulsat de l’organització, passant a convertir-se en el centre d’atenció de multitud d’assassins a sou que esperen darrere de cada cantonada per intentar desfer-se’n.

Informació de la pel·lícula

Vengadores: Endgame
Avengers: Endgame

Sinopsi: Després dels esdeveniments devastadors de ‘Avengers: Infinity War’, l’univers està en ruïnes a causa de les accions de Thanos, el Tità Boig. Amb l’ajuda dels aliats que van quedar, els Venjadors s’han de reunir una vegada més per intentar desfer les seves accions i restaurar l’ordre en l’univers d’una vegada per totes, sense importar quines són les conseqüències … Quarta i última entrega de la saga «Venjadors».

Inormació de la pel·lícula

Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Sinopsi: Des que es van creuar els camins de l’agent Hobbs (Johnson), un lleial membre dels serveis de seguretat de l’Cos Diplomàtic nord-americà, i de l’solitari mercenari Shaw (Statham), ex membre d’un cos d’elit de l’exèrcit britànic, els insults, cops i burles no han cessat entre ells per veure quin dels dos cau abans. Però quan un anarquista millorat ciber-genèticament anomenat Brixton (Elba) es fa amb el control d’una perillosa arma biològica, el món s’enfronta a una de les seves amenaces. Quan Shaw s’assabenta que a més Brixton ha derrotat a la seva germana, una brillant i intrèpida agent secreta de l’M16 (Kirby), ell i Hobbs no tindran més remei que deixar el seu mortal enemistat a un costat per salvar el món i derrotar l’únic home capaç d’acabar amb ells.

Inormació de la pel·lícula